Shownieuws

Met ‘Drie Dagen Lang’ presenteert het feesttrio Dennis, Sjaak & Peer een traditionele carnavalskraker. Het liedje werd geschreven door Dennis

Na de single ‘Koning Carnaval’  van vorig jaar heeft Petje Pils de smaak te pakken en verrast ons ook dit jaar weer met een knaller van een feesthit ‘Schud Het Er Maar In’.

Nieuwe van Ad van Hoorn en Wim Drenthen.

Hierbij ontvang je het  nieuwe nummer  , stop met geweld wat ik samen met Ad van Hoorn heb opgenomen. (zie link onderaan bericht)

Drie maanden geleden heb ik Ad ontmoet.

Nieuwe van ESTHER ALGRA.

De afgelopen zomer zong je ze de sterren van de hemel met de ballad  “Blijf”. Een single die stevig op rotatie stond bij vele radiostations in zowel Nederland als Vlaanderen. Een grote wens van Ester was om ooit een kerstsingle op te nemen en die wens heeft ze in vervulling laten gaan.

Nieuwe van

Tesca Klok

Tesca is terug met een kerstnummer! Het is een gezellig winters nummer met een kerstsfeer. Het nummer heet Wintertime en brengt je echt in kerstsfeer.

Nieuwe van jos Bosma.

Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na “Want Zij” en “Bekijk ’t Maar” en ‘Ik Ben Je Prooi’ is ” Voorbij “ alweer zijn 4e single dit jaar van de goedlachse zanger.

Nieuwe van john enter.

En massaal zingen we mee…  En we hebben een ….  . Ja precies. In het buitenland staat het nummer inmiddels in vele playlijsten en het worden er iedere dag meer. John Enter scoort in het buitenland met THE BOAT SONG.

Nieuwe van Zanger Theo.

Zanger Theo bekend van vooral het Nederlandstalige lied, zowel feestmuziek (voorkeur) als mooie rustige muziek

Nieuwe van Jannes.

Jannes komt met prachtige nieuwe single!

Vandaag is de single en bijbehorende videoclip van Jannes uitgekomen. Deze is nu te beluisteren op alle digitale portals. …

Nieuwe van Linda Tapken.

De nieuwe single van Linda is uit haar leven gegrepen. “Geniet van het leven” is ontstaan op het asfalt. Door het ongelooflijke succes van de hit “Ik kom naar huis”…

Nieuwe van Bart Heemskerk.

Bart Heemskerk is al een aardig tijdje als zanger bezig en heeft als zanger van coverbandjes de meeste genres wel gezongen van Grunge tot Soul,Blues, en op vele podia gestaan. Sinds acht jaar

Nieuwe van Andre Kooistra.

André Kooistra, ook wel de zingende brandweerman genoemd komt met een nieuwe nummer met de titel “Lang leve het leven” Een nummer wat je misschien niet direct…

Nieuwe van Eric van der Sommen Ft Piet den Engel.

Jaren geleden kwamen ze elkaar tegen Eric van der Sommen en Piet den Engel in het uitgaanscircuit. En ze kwamen aan de praat en al snel werd de afspraak gemaakt om samen een nummer op te…..

Nieuwe van Studeo.

Toen Jeremy en Christine hun krachten bundelden , eind jaren 70 in de band Casablanca, hadden ze geen idee wat de toekomst zou gaan brengen.

Nieuwe van Barbera Swinkels.

Barbara Swinkels, moeder van drie kinderen begon haar carrière twee jaar geleden met een paar nummertjes zingen op een feestje.

Nieuwe van Paul Sterkenburg.

Paul Sterkenburg, singer/songwriter uit Ede, weet met zijn stem en zijn gevoelige teksten iedereen in verroering te brengen! Paul Sterkenburg heeft het uiterlijk…..

Nieuwe van Paul Sterkenburg.

Paul Sterkenburg, de nu 53 jarige zanger uit Ede, weet met zijn stem en zijn gevoelige teksten iedereen in verroering te brengen!….

Nieuwe van Jessy Arjaans.

Jessy Arjaans dendert door!

Jessy Arjaans bewijst met de release van haar nieuwe single “Doe Niet Zo” dat ze op de goede weg zit.

Na haar vorige singles  Gevaarlijk dichtbij en Bekijk…

Nieuwe van Dennis Smits.

In het kroegencircuit heeft de in 1982 in Eindhoven geboren Dennis Smits al een heuse klassieker op zijn naam staan. 

Nieuwe van Frank Smeekens.

Het lied ‘Een beetje Amore’ zal een groot deel van de Nederlandstalige muziekliefhebbers bekend in de oren klinken. Grad Damen had hier jaren geleden al veel succes …..

Nieuwe van Burdy.

RAYMON HERMANS RELEAST 10 OKTOBER NIEUWE SINGLE ‘HEY MAAT’

Vandaag heeft RAYMON HERMANS bekend gemaakt dat zijn nieuwe single ‘HEY MAAT’ op 10 oktober 2019 online zal komen!

Nieuwe van Maria Goosen.

De uit Kampen afkomstige zangeres Maria Goosen heeft de laatste jaren flink van zich laten horen met diverse singles waaronder de laatste single

Nieuwe van Mannes.

Mannes geeft ‘Lady in Blue’ een nieuw leven
Dat mannen niet naar vrouwen luisteren kan wat Mannes 

Nieuwe van RAYMON HERMANS.

RAYMON HERMANS RELEAST 10 OKTOBER NIEUWE SINGLE ‘HEY MAAT’

Vandaag heeft RAYMON HERMANS bekend gemaakt dat zijn nieuwe single ‘HEY MAAT’ op 10 oktober 2019 online zal komen!

Nieuwe van Sander Kwarten.

Omdat de Nederlandstalige muziek behoorlijk aan het veranderen is en de doelgroep daardoor breder wordt probeert Sander Kwarten daar op in te haken. Zijn nieuwe uptempo single ‘Net als de zon’

Nieuwe van CATHARINA HULTERS.

Je bent ooit begonnen als zangeres met liefde voor de Volkse pure en oprechte  muziek. Een muzikale richting,die niet vaak genoeg …

 

Nieuwe van ERIC GHELEN

Van het populaire duo Harten 10 verschijnt op 2 oktober de nieuwe single ‘Elke dag zomer’. Rondom de release zal het duo uit Dalfsen een regionale promotietour doen en zullen ze de nieuwe single vanzelfsprekend ten gehore brengen tijdens een van de vele shows.

Nieuwe van Iwan Bockkom

Hazes altijd de basis, de cirkel is rond voor Rob Zorn.

De van oorsprong Haarlemse volkszanger Rob Zorn begon meer dan 33 jaar geleden met 

Nieuwe van Denny de Klerk

Denny de Klerk heeft met ‘Ik droom alleen maar van jou’ waarschijnlijk een nazomer hit in handen. Tenminste dat is de verwachting van het publiek dat afgelopen zondag  in grote getale aanwezig was tijdens de releaseparty. 

Nieuwe van ERIC GHELEN

Op de onlangs door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte verzamel-CD ‘Nazomeren Volume-2’, is ook de nieuwe Eric Ghelen-single ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’ te vinden.

Nieuwe van Iwan Bockkom

Terwijl “Groen van jaloezie” nog volop te horen is op de diverse radiozenders in Nederland en België presenteert Iwan Bockkom nu zijn 3e single. 

Nieuwe van Angelina Garcia

Haar debuutsingle ‘Neem me mee’ kwam tot stand i.s.m. Billy Dans, Hans Tomassen, Mark Pattiapon en Jochem Fluitsma. Het 19 jarige talent uit Amsterdam beseft nog niet wat haar allemaal in korte tijd is overkomen.

Nieuwe van Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk laat weer van zich horen met een uiterst verrassende single.                      Met ‘Zeg Het Mij’ toont hij zich van een uiterst gevoelige kant.

Nieuwe van Gustaf & Otto

De leukste, gezelligste en meest ‘foute’ feest-act van dit moment, Gustaf & Otto, neemt ons mee terug naar de jaren ’70 met de disco knaller ‘Jij Leek Leuker Op De Foto’.

Nieuwe van ARJAN Venemann

Het is al weer enige tijd geleden dat Arjan Venemann de single ‘Duim omhoog’ heeft uitbracht. Doorgaans is Arjan de laatste jaren vooral ook actief als producent / liedjes schrijver voor diverse artiesten,

Nieuwe van Ronn Amsterdam

Ronn Amsterdam komt met zijn 5e single “Jij bent nu vrij” wat onder het Label van Arno Kolenbrander uitgebracht wordt. Een fantastisch arrangement van MK Media Projects van (Mario Kolenbrander) en opgenomen in the Crowd studio (DJ Galaga)te Driel.

Nieuwe van Victoria Eman

Victoria Eman bestormt met haar singles de hitlijsten in vele landen. Dit jaar mag ze al bijschrijven dat ze de hitlijsten heeft gehaald

Nieuwe van Duo Espanda

Uitsmijter tijdens optredens wordt nieuwe single voor duo Espada

Duo Espada komt met nieuwe single “Je zegt ‘t wel, maar je doet het niet”. 

Nieuwe van Melissa Smilda

MELISSA SMILDA, (21 jaar, geboren in Groningen, woonachtig in Peize en haar volledige naam Melissa Smilda) is een ‘nieuw’ Talent in de artiestenstal.

 

Nieuwe van Lytse hille

Het is alweer enige tijd geleden, dat er een nieuwe single van de sympathieke artiest Lytse Hille gereleasd werd.

 

Nieuwe van Wendy de laat

WENDY DE LAAT – VLIEG MET ME MEE
“We did it!!! Wat een song zeg!!! Totaal iets anders”!!! Groot enthousiasme overheerste dus direct nadat Brabantse Wendy haar nieuwste liedje ‘Vlieg Met Me Mee’ had opgenomen in studio The Boom!

Nieuwe Hit Rene wanders

“Maar nog steeds zijn we samen” is de titel van de nieuwe single van René Wanders.

Rudy de Wit terug

” Onder De Volle Maan’ keert Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger ‘.

Jan Grotedag komt met

Jan Grotedag komt met een nummer met een knipoog,

Shownieuws word geleverd door :

AIbEiAIAAABDCMqova2-1OuQLiILdmNhcmRfcGhvdG8qKDVmMDRhYTEyM2QzODc5NWM0MjljMjgxZjYzODgzY2QyYzJkYjM1N2EwAWdoBT4GkO3Iy_-tTluY-_avIWXP

De muziek word ons geleverd door Casper Janssen Music Promotion

De muziek word ons gelevert door Willem de Bie Music Promotion.