Hetnoordergeluid@gmail.com

De nieuwe van: Jamie Young ‘Weet jij dan niet’

De lekkerste hits 24/7

Created with Sketch.

De 21-jarige in Zoetermeer geboren en getogen zanger Jamie Young werkt in het dagelijkse leven met veel plezier als luchthavenbeveiliger op Schiphol.

Hij is nu ongeveer 3 jaar actief bezig met zingen en verzorgde reeds diverse optredens samen met zijn vader Ricky Daniels. Als kleine jongen ging Jamie altijd mee en zong hij ook een liedje met hem.

Jamie zingt zowel Nederlandstalige- als Engelstaligemuziek. Van up-tempo tot ballads en hij heeft een breed repertoire. ‘Ik heb het met zingen heel erg naar mijn zin en het is zeker iets waar mijn hart ligt en waar ik mijn gevoel in kwijt kan’, aldus Jamie. Zijn grote voorbeelden zijn dan ook grootheden uit het vak zoals Marco Borsato, René Froger, Tino Martin en natuurlijk niet te vergeten, zijn vader.

Voor zijn debuutsingle ‘Weet jij dan niet’ ging Jamie een samenwerking aan met producer/componist Marco Luesink en in de Evolution-Studio ontstond deze prachtige ballad waarvan Heidi Peters de tekst schreef.

‘Ik ben super trots op deze productie en vind het altijd wel mooi als iemand om een ander geeft en van iemand houdt terwijl de ander zich dat niet altijd realiseert, vandaar de titel ‘Weet jij dan niet’.